- Προσδιορισμός Παραμέτρων σύμφωνα με τον Κανονισμό 2568/91 και όλες τις τροποποιήσεις του.
- Προσδιορισμός Παραμέτρων σύμφωνα με μεθόδους που προτείνει το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου.
- Προσδιορισμός Παραμέτρων με βάση Codex Alimentarius, AOCS, Κώδικας Τροφίμων και Ποτών, ISO.
- Προσδιορισμός Υπολειμμάτων Φυτοφαρμάκων και άλλων χημικών επιμολυντών σε Ελαιόλαδα.
- Πραγματοποιούνται προσδιορισμοί και χημικές αναλύσεις σε ένα μεγάλο εύρος προϊόντων και τροφίμων.